Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 dosyc ciekawe sprawy... Czy powinienem sie bac?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otoz mam 2 takie ciekawe sprawy i powiedzcie mi, czy za to moga mi cos zrobic?

1.Strasznie nie lubilem pewnego naucziyciela muzyki, wyzywal on mni po czym ja go mial mi za to zalozyc sprawe w sadzie ale go przeprosilem i jakis minelo... ale po roku on idac na schodach Krzyknalem spiewajac: Hej, kolenda Kolenda! nawet nei zwracajac sie do niego (on ma na nazwisko kolenda) i wbiegl zdenerwowany do klasy i straszy mnie ze mi zalozy sprawe w sadzie <lol2> mam go w dupie ale... jednak chcialbym sie upewnic czy jesli powiedzialem do niego po nazwisku to moze mi cos zrobic? jbc nawet nie zwracalem sie do niego bylem ok 5 metrow dalej i schodzilem po schodach on wchodzil

2. Ostatnio z kumplami biegalismy na 60 moze nic w tym dziwnego ale chlopaki mieli butelke z woda i chcieli zucic w samochod (tak wiem downy) dla zabawy... no i rzucili stalo nas tam 5 kolega nr 1 rzucil ta butelke w taki smieszny sposob ze do wymiany jest dosyc sporo rzeczy i wyceniono szkody na 7 tys zloty. Czy jesli stalem obok to moga mnie wziasc za wspolwinnego, inni go namawiali ja odradzalem, dodam, ze on rzucil na jezdnie dokladnie p[rzed samochod a kierowca popieprzal z dobre 120 na godz i sie poprostu "wbil w ta butelke"

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

1.

Ten nauczyciel to jakiś idiota i nic więcej. Widać lubi robić wiele hałasu o nic.

To, że powiedziałeś do kogoś po nazwisku nawet nauczyciela to nie jest żaden powód.

Już prędzej ty byś mógł zgłosić na niego zażalenie do kuratorium, że Cię wyzwał.

Prawda jest taka, że sąd nawet nie przyjął by tej jego śmiesznej sprawy.

2.

Nie zrobiłeś tego więc nie będziesz pociągany do odpowiedzialności.

Napewno jednak wezwą Cię na przesłuchanie do komisariatu.

Tego jestem pewny w 100%.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

1wsza sytuacja to mozesz miec obawy skoro nauczyciel sie wkurwil ,a w wiekszosci przypadkow to oni maja racje bla bla

2ga sytuacja to jezeli koledzy nic na cb nie powiedza to jest ok a jezeli uczestniczyles w tym i oni nie powiedza tego ze odradzales to masz przejebane w pewien sposob.

@edit

skoro tak razor pisze to albo u mnie jest inaczej albo u niego... nie wiem u nas sa rozne gusta rozumowania

hersygna.png
Opublikowano

Po dzisiejszych psach wszystkiego mozna sie spodziewać ale nie powinni ci nic zrobic powiedz ze mu odradzałeś to ale był zbyt uparty i chciał wam zaimponować swoja głupotą i tyle:P

Dobry tekst i po sprawie a ile masz lat tak wgl?

szgna2pac.gif

Opublikowano

@up

Podejrzewam że końcówka nicku to rocznik :)

A co do tematu to bardziej bałbym się o tą 1 sprawę,bo w 2 to nie ty rzuciłeś i świadków masz jakby co

Opublikowano

Albo to była dziesięcio kilogramowa beczka, albo kierowca jechał limuzyną :lol:

Butelka z wodą - 7 tysięcy...

Ja się domyślam że uderzyla tylko w jedno miejsce oO (nawet jakby szybe rozwalila albo zderzak, albo miala gruba srube w dupie i rozwalilaby opone...)

Max tysiac... wtf?

Bez jaj troche mi to naciagane wyglada - 7 tysiecy, butelka z wodą. Chyba że typ sie rozbil oO

Temat...

1) Nauczyciel - zjeb. Nic Ci się nie stanie 100%.

2) Jeżeli koledzy nie będą kłamać i zwalać na Ciebie to nic sie nie stanie (ale przesluchaja cie na 100%). W innym przypadku jak koledzy zmowia sie i powiedza ze namawiales go / rzuciles butelka :] Wtedy masz poprostu - przejebane.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

1. Możliwe ,że chce Cię wystraszyć.U mnie w Sql też 1 nauczyciel już 3 razy groził koledze sprawą w sądzie (za palenie,przeklinanie,i coś tam jeszcze) i jakoś ani 1 nie miał.To on jest winny ,że ma takie nazwisko popularne więc nie ma prawa Cię gonić po sądach bo nie ma pewności czy zwracałeś się do niego.

2.Nie wydaje mi się żebyś miał za to odpowiadać ale mogę się mylić bo żaden z was nie próbował go powstrzymać czyli jesteście jakby współwinni tego.

qsHVsoT.png

Opublikowano

1. Nie no co Ty ... kretyn a nie nauczyciel

2. 7 TYS ? czlowieku ja bym sie bal jezeli to zaufani koledzy moze cie nie wydają ale taka kasa ? ... chętnie napewno by ktos powiedzial ze ty także rzuciłeś abyś przynajmniej zaplacic polowe ... i tutaj nie wiem ... bo byliscie w grupie i nie powstrzymales go wiedziales ze to zrobi to jak z bójką jak nie wkroczysz i nie rozdzielisz to masz przerąbane bo nie zainterweniowałes ... wiec mozesz tego sie bać ... :)

Opublikowano

1. Nauczyciel jest zdrowo jebnięty (bez obrazy)..

Nie będziesz w sądzie za jedno nazwanie po nazwisku(wiem, głupio to brzmi :D) a że on cie wyzywa to jego problem. nie lubi hałasu. chce się wyżyć. nie zaczynaj tego od nowa bo może wyjść coś gorszego.

2. Tak, jak stałeś obok nich to oczywiście, w polskim prawie zalicza się to do uczestniczenia, no chyba że nikt nie widział, a oni na ciebie nie powiedzą.

Tutoriale Minecraft:

Mody:

http://www.mpcforum.pl/topic/361079-mod-nazywanie-pupila/

http://www.mpcforum.pl/topic/360910-modpokeballs-pokemon/

Cs 1.6:

http://www.mpcforum.pl/topic/362003-tutduzy-ping-wejdz/page__p__2559165#entry2559165

Opublikowano

Albo to była dziesięcio kilogramowa beczka, albo kierowca jechał limuzyną :lol:

Butelka z wodą - 7 tysięcy...

Ja się domyślam że uderzyla tylko w jedno miejsce oO (nawet jakby szybe rozwalila albo zderzak, albo miala gruba srube w dupie i rozwalilaby opone...)

Max tysiac... wtf?

Bez jaj troche mi to naciagane wyglada - 7 tysiecy, butelka z wodą. Chyba że typ sie rozbil oO

Temat...

1) Nauczyciel - zjeb. Nic Ci się nie stanie 100%.

2) Jeżeli koledzy nie będą kłamać i zwalać na Ciebie to nic sie nie stanie (ale przesluchaja cie na 100%). W innym przypadku jak koledzy zmowia sie i powiedza ze namawiales go / rzuciles butelka :] Wtedy masz poprostu - przejebane.

Mówił, że jechał 120 km/h, policz sobie jego Ek, następnie policz Ek butelki i to zsumuj.... Rozjebało by ci każdą szybę.

7 tysięcy? + straty typu. Straciłem czas, wydam na psychologa, itd.

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

Jezu jakie sprawy czego tu sie bac chlopak :)

Nauczycieli olej , a co do samochodu to zalezy jak pojdzie , jesli sie kazdy przyzna do winy to i ty bedziesz karany ale napewno kazdy powie na tego kto walnal butelka czyli wam nic nie grozi nawet jesli to 7 k do zaplacenia :D

wakow9.png
Opublikowano

hahaha to pewnie doda jechała^^ a Ona nie jest przy kasie ostatnio to od dzieci będzie wyłudzać:P

Nie no tak poważnie jesli tu butelka 2l to jakie ona by szkody za 7 k wyrządziła (bez jaj^^) a jaki to samochód był?

szgna2pac.gif

Opublikowano

Mam 14 lat w wrzesniu 15 , racja w.w kolega w przypadku nr2 to taki tepak ktory tylko chce sie popisywac ale tym razem ostro presadzil...

To byla butelka 1l napelniona woda tak w 1.4 ale ze ten idiota rzucil przed samochód, a kierowca przypieprzal ze 120km/h to szkody sa moge wymienic co jest do wymiany:

-przednia szyba + jej wstawienie

2 halogeny

lewy reflektor

caly przedni zderzak

blotnik

chlodnica

to wszystko wyceniono na 7tys zl jest to audi a3 z 2011r...

racja, wszystko kosztowaloby razem z wymiana i lakierowaniem na allegro ok 1000zl ale on zarzyczyl sobie z salonu...

i jescze takie pytanko ile dostanei nauczyciel na ktorego lekcji to sie stalo (to bylo na wf-ie)

nas bylo tam 5 a nauczyciel niewiadomo gdzie

niewiem dokladnie co jest do wymiany podobno wiecej tylko tak slyszalem od dyrektorki... ona i moj stary dobrze sie znaja

opis sytuacji , podziwiajcie moje umiejetnosci w paincie

ffffdddddasdasdas.jpg

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

1. nie

2. mandat za szczanie w miejscu publicznym

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Co do nauczyciela to polecam mu isc do dobrego psychiatry a ty nie mozesz okazywac strachu kiedys on ci mowi o sadzie bo wtedy ma z tego satysfakcje i nie powinien cie straszyc czyms co jest nie prawda a nazwisko czlowieka zostalo po to wymyslone aby zwracajac sie do ludzi mozna bylo ich odrozniac i mowiac do niego '' kolenda '' poprostu mowisz jego imie i jezeli on straszy cie czyms takim to jest chroy umyslowo.

Samochod : Jezeli ty nie rzucales to nic nie zaplacisz. Skoro stales tylko obok to nic ci nie grozi bo to tak samo jakby jakis typek przelazil i by mial placic za friko tylko dlatego ze przechodzil obok was : d.

Opublikowano

1. nic ci nie grozi

2. jeżeli się koledzy zmówią i powiedzą że ty byłeś temu winny całą grupą to możesz mieć trochę przejebane ale jak się nie zmówią czy coś to ci nic nie grozi

Opublikowano

1. Nauczyciel idiota olej go, nawet on może dostać po łbe za to, że się na ciebie uwziął. Pewnie i tak każdy by go wyśmiał z tego powodu B)

2. Jeżeli wszyscy bd mówić prawdę to dla cb skończy się to tylko przesłuchaniem, jeśli nie to miło już nie bd. Fakt "debil" (tak jest na obrazku :P) przesadził i głównie to on powinien ponieść odpowiedzialność.

Weteran
Opublikowano

@Up

Tak, tak :D Twoje auto. Chyba w need for speed.

@Top

1. Nauczyciel jakiś psychicznie chory. - Nic Ci nie grozi

2. Nie rzucałeś. - Tylko Cię przesłuchają.

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

No to masz fajnego nauczyciela ;).

oczywiście, nic ci nie może zrobić, oprócz postraszyć.

Już widzę tą sprawę w sądzie . :D

Po drugie, jeżeli nie jesteś pełnoletni to odpowiadają za Cb. rodzice, nie Ty . <_<

Opublikowano

1.) palant

2.) Na przesłuchanie Cię wezmą ... A szkody mogą ponieść rodzice ... dlatego że " w spół " towarzyszyłeś w łamaniu przestępstwa , a takie to przestępstwo że zrobiliście szkody obywatelowi .

3.) Weź pisz " ó , ź , ż , ę , ą " bo weź nie da się czytać :P

18844803398894676693.png

08851627256070316470.jpg

Osama - chłopczyku nikt cie nie lubi

:) jestem dziec**** który ma ort jak dziecko z 3 podst . Maksymalnie masz 13 lat .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...